A A A K K K
для людей з порушеннями зору
"Інклюзивно-ресурсний центр" Солотвинської селищної ради

МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС!

Дата: 11.04.2019 15:39
Кількість переглядів: 468

Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України « Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсні центри» від 12.07.2017 №542, ІРЦ повинні мати приміщення, пристосовані для дітей з особливими освітніми потребами відповідно до вимог законодавства, у тому числі державних санітарних норм і правил.

Цей проект є державним і реалізується як частина загальноосвітньої реформи. У Калинівському інклюзивно-ресурсному центрі створені всі умови для особистісного розвитку дітей з особливими освітніми потребами, сформовано для них освітньо-розвивальне середовище.

Для результативної, продуктивної роботи спеціалістів та гармонійного розвитку дітей центр оснащений необхідним обладнанням навчально-корекційного призначення, компютерним обладнанням, наочними матеріалами для розвитку мови та пізнавальних процесів, матеріалами для  проведення діагностичних та корекційно-розвиткових занять.

Крім того для роботи спеціалісти використовують планшети. Центр проводить діяльність з урахуванням таких принципів, як повага та сприйняття індивідуальних особливостей дітей, дотримання найкращих інтересів дитини, доступність освітніх послуг з раннього віку.

МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень